tirsdag 9. juni 2009

Lyst ble til mørkt...

Vi er akkurat ferdig med å male huset vårt. Jeg har alltid drømt om et lyst hus enten hvit eller lyst grått, men fargen vi valgte ble " seter brun ".Fargen ser nesten sort ut når du ser huset fra avstand. Vi valgte en mørk farge grunnet at panelet på huset var så grovt.Maleren som malte huset virket veldig sjokkert når han åpnet malingsspannet og så fargen :) Jeg ble faktisk kjempe førnøyd.. Ha en fortryllende kveld.

5 kommentarer:

  1. Knallfint!! Ser ut for å passe superbra der i skogkanten. Jeg vil ha hvitt hus jeg da men, synes det skal være det på gård!! Det er lysegrått nå, men det får bli neste år.

    Når mannen min så over ryggen min på innlegget om kjøkkenet ditt så sa han bare " se å få sletta den bloggen fra lista de snarest!!!" Hmmm, lurer på om han tror jeg fikk lyst å male kjøkkenet??????????????????????????????????? Fy fillern så flott det ble, vårt er jo slik ditt var, bare verre. Vel jeg får vente til han har roet seg nå!! Han kjenner meg vel bare da....

    SvarSlett
  2. Så flott det ble!! Fargen passet veldig godt til huset deres:)Nudelig!

    Ha en fortsatt fin uke!

    Klem Anette:)

    SvarSlett
  3. Hei på du vennen:) Først må jeg si at det var stas at du ble nevnt i nye Bolig pluss!! Kjente at jeg SMILTE over hele meg på dine vegne:) huset ble herlig, og ikke minst kjk bordet under som vil passe perfekt hos meg. Gruble litt på det:) HA en herlig dag. klem

    SvarSlett
  4. Fiiiiiiin farge, passet godt den, du har grunn til å være fornøyd med den ja! Hvitt rundt vinduene er fiiiiiiint det også, må vel bare ta frem malekost og spann og gå igang jeg også tror jeg!

    SvarSlett
  5. Fargen ble veldig flott på huset deres!

    SvarSlett