søndag 29. mars 2009

Noe til å " gjemme " tv`en i.

Holder på å male stuen hvit ( både vegger , tak og gulv). Det blir kjempe fint, men nå som veggene er så fine og hvite så er det nesten synd å henge opp en stor tv på veggen. Noe som nå står høyt på ønske listen min er dette fine skapet til å " gjemme " tv`en i fra Riviera Maison.

Ha en fin søndags kveld.








lørdag 21. mars 2009

Søte ord som varmer mitt hjerte...

Denne søte lappen hadde min sønn skrevet til oss da vi skulle på foreldre møte. Alle barna skulle skrive en lapp til foreldrene sine og legge på plassen sin, gjett om det var en stolt mor som leste denne lappen .
Nå er kjærlighets lappen rammet inn, og står i vinduet på kjøkkenet vårt...


Ha en fortryllende kveld.

fredag 20. mars 2009

Fredags kos....


Her er det fredags kos på gang...nybakte boller...norske talenter og 18 liter maling :) Så nå vet dere hvilken planer jeg har for helgen. Nå skal stue veggene og taket males.


Ha en fortryllende kveld.

torsdag 19. mars 2009

En verden full av hvitfarger...

Jeg er på jakt etter den perfekte hvitfargen til vegger, tak og lister i stuen.



Det sies at hvitfarge gir fred og ro. Den symboliserer renhet og harmoni. Er helt enig i det, men fargen kan også skape frustrasjon ! Som det å kunne velge ut den perfekte hvitfargen. Så i går var jeg innom malingsbutikken og så etter nettopp den perfekte hvit fargen, men enkelt var det ikke.



Damen i butikken ønsket meg velkommen bort til deres hvite verden. Hver gang jeg trodde at jeg hadde den riktige fargen - så fikk jeg beskjed om at den kan virke litt grønn, den kan virke litt gul den kan virke litt grå osv... jeg vil jo kun ha hvit jeg...Tilslutt så tror jeg at jeg fant den riktige hvit fargen og resultatet ble "Chi". Farge og fargekode kan du se på bildet. Høres jo veldig feng shui ut, ikke sant? ;-)

onsdag 18. mars 2009

Nytt servise


I dag har jeg vært og kjøpt meg nytt servise. Weedgewood Jasper Conran Casual i kremfarget. Egentlig hadde jeg begynt å samle på Weedgewood Portobello, men jeg fikk så vite at det var gått ut av produksjon. Heldigvis hadde jeg ikke tatt i bruk serviset , så jeg fikk byttet det i dag. Så nå gleder jeg meg til å kunne dekke på bordet...


Ha en fortryllende kveld.

mandag 16. mars 2009

Sinkbalje


Her kommer et lite inspirasjons bilde fra huset. Tidligere hadde jeg en stor kurv fra Ikea som jeg brukte til vedkurv, følte at den ikke helt passet inn sammen med alt annet interiør i stuen. Det var da jeg fikk ideen om å bruke sinkbaljen min som vedkurv, står den fint gulvet foran peisen. Det er utrolig mye en sinkbalje kan brukes til...har flere ideer lager som jeg skal legge ut senere...
Ha en fortryllende kveld..

torsdag 12. mars 2009

Åpningstilbud

Nå som jeg har fått åpnet nettbutikken tingelinginterior.no ønsker jeg å gi alle som er inne på NIB et åpningstilbud på 10 % på alle varer. Tilbudet gjelder frem til 1 april.

Ved å benytte rabatt-koden "NIB2009" i handlekurven vil rabatten trekkes fra automatisk. Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre rabatter eller på salgsvarer.

Håper at dere finner noe av interesse og kanskje litt inspirasjon i nettbutikken.

Ha en fortryllende kveld.


Klem fra Tingeling

tirsdag 10. mars 2009

Trenger råd...

I dag har jeg solgt unna sofaene som jeg hadde i stuen . Møblene er solgt for å gjøre plass til de nye møblene som dere kan se her tingelinginterior.no . Planen min er å ha alle møbler som jeg selger i nettbutikken min utstilt i huset.
Må si at det kun er 6 mnd. siden jeg byttet ut stue møblene sist. Mannen min kaller meg dronningen på finn.no.Selger alltid unna , for å gjøre plass til nytt. Elsker å pusse opp :). Så nå er det stuen som står for tur. Stuen er ganske så stor, er så usikker på hvis jeg skal male gulvet, veggene og taket hvit, eller hvis jeg kun skal male gulvet hvit og beholde de hvit laserte veggene. Ønsker gjerne å få noen råd fra dere. Er så redd for hvis alt blir hvit at det kan virke litt sterilt. Her ser dere bilde tatt av deler av stuen i dag.

mandag 9. mars 2009

Tingeling Interiør

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å skrive et innlegg i bloggen min. Nesten all tid (og alle krefter) har gått med til å få ferdigstilt og lagt inn alle varene i nettbutikken min: http://www.tingelinginterior.no/ .
Nå er jeg endelig ferdig, og butikken er herved åpnet opp for alle.

Tanken bak tingelinginteriør er at de varer som dere finner i nettbutikken er noe dere kan finne igjen i huset mitt, som skal bli et slags visningshjem (både på nett og i virkeligheten). Vareutvalget er nøye planlagt med tanke på at alt skal kunne passe sammen i harmoni. Jeg har valgt å ta inn varer i en klasisk stil som skal kunne passe inn i de fleste hjem.


Ønsker også å gi kundene mine inspirasjon og ideer, for hvordan ting kan settes sammen, og hvordan enkelte varer kan brukes i forskjellige settinger.

Ta gjerne en titt å se da vel? Gi gjerne tilbakemeldinger på hva du synes.