lørdag 31. januar 2009

Hei. Ville bare si tusen takk for alle de fine tilbekemeldingene. Det er mye å sette seg inn i , i denne bloggverden, i morgen skal jeg prøve å få lagt ut noen bilder. Hatt meg en liten tur til Asker i dag, var innom noen interiør butikker, bare se , men ikke kjøpe :( skal prøve å la det gå en uke uten at jeg kjøper noe. Da var det god hjelp i å ha mann og to barn med på slep... hver gang jeg spør mannen min hvis noe er fint ,får jeg alltid til svar ...må først se det på.. hvis jeg da sier at jeg kan prøve det på så sier han...kan ikke du ta det en annen dag....og barna sier jo selvfølgelig..å ikke mer butikker nå....så med andre ord jeg greide fint å komme meg gjennom en lørdag uten å kjøpe noe til meg eller huset.:)
Håper å se noen av dere på bloggtreffet neste fredag.

Ha en fin kveld.

fredag 30. januar 2009


Min første tur ut i denne bloggverdenen.


Jeg våger meg nå og tar mine første skritt inn i denne bloggg verden. Har vært trofast leser av andres interiør-blogger lenge, og selvfølgelig gått og tenkt at nå må jeg ta meg sammen og få skrevet litt selv. Jeg elsker å gå i interiør butikker for å få inspirasjon og ikke minst shoppe.I følge enkelte personer så påstår de at jeg har svart belte i shopping. All denne shoppingen og tittingen har nå gitt meg så mye inspiriasjon at jeg har bestemt meg for å åpne min egen interiør nettbutikk. ( Det er noe jeg har drømt om lenge. ) Jeg planlegger å åpne i løpet av februar måned.


Nå sitter jeg her og skal plukke ut varer. Det er jo så fryktelig mye å velge mellom! Valget har foreløpig falt på produkter fra Bloomingville (de har så mye fint!). Skal også ta inn mye fine møbler ( som er praktiske og veldig barnevennlige, les: vaskbare ). Jeg vil også selge malerier fra verdens beste kunstner (meg selv:-) ). Med andre ord så har jeg planene klare.


Denne bloggen vil jeg benytte til å fortelle litt om hvordan det er å lage sin egen nett-butikk og ikke minst alt det fine som finnes ute i denne interiør verden.


Håper jeg kan være litt til inspirasjon til andre slik andre har vært for meg!